Eladó lakások


XI. Nagyida u. 3.

(XI. Nagyida u. 3.)

A Nagyida u. 3. alatti ingatlan Madárhegy teteje és a Pösingermajor határán a Gazdagréti lakótelep közelében helyezkedik el. Háromlakásos sorház fejlesztésünk ideális választás családoknak, akik kedvelik a zöldövezeti elhelyezkedést, ugyanakkor nem szeretnének lemondani az infrastruktúra nyújtotta előnyökről. A lakótelep közelsége magas szintű infrastruktúrával és tömegközlekedéssel inkább előnyös adottság. A közelben bevásárló központok (Aldi, Eleven Center) orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, iskolák, óvodák találhatók.


XV.ker.-Adria u. 42.

(XV.ker.-Adria u. 42.)

XV. kerület Adria u. 42. alatti beruházás Pestújhely legdinamikusabban fejlődő zöldövezeti, családi házas lokációjában épült. A kiváló közlekedési adottsággal rendelkező nagyméretű lakásaink leginkább több gyermekes családok számára nyújt kényelmes lakhatást. Mindegyik lakáshoz saját kertrész tartozik, ahová a nappalin át jutunk ki. A kertrészek növénnyel elválasztottak. A padlásteret úgy alakítottuk ki, hogy az később beépíthető legyen! Az árak az ügyvédi költséget, és a közműhozzájárulási díjat tartalmazzák, a garázs árát nem!


XIII.ker.-Kerekes u. 9.
- 10
(XIII.ker.-Kerekes u. 9.)

A 39 lakásos társasház a Béke térhez közel, a Reitter Ferenc utca csendes mellék utcájában helyezkedik el. Tömegközlekedéssel, a 30-as és a piros 20-as busszal jól megközelíthető. Üzletek, gyógyszertár, posta egyaránt néhány perc alatt elérhető. Az önálló 1084 nm telken, zárt sorú beépítéssel – pinceszint, 4 emelet + tetőtér épül, A pinceszinten és a földszinten gépkocsi állások és tároló helyiségek kerültek kialakításra. Az első emelettől a többi szinten lakások készülnek.